Informació important

INFORMACIÓ IMPORTANT!

NEGOCIACIÓ 35 h, 100 % IT…

El dia 29 de maig de 2018 des de CCOO vam demanar la convocatòria de la Mesa General de Negociació per tractar els temes que el “II Acord Govern –Sindicats pera la millora de l’ocupació pública i les condicions de treball” obre la possibilitat de negociar recuperar elements importants perduts com:

-Recuperació de la jornada de 35 h.

-Retribució del 100 % del sou per incapacitat temporal (contingències comunes)

-Millores en el augment anual de les retribucions en ajuntaments sanejats econòmicament

-Reposició de places vacants

A la Mesa General, convocada avui dia 12 de juny de 2018 hem iniciat la negociació i ens hem emplaçat a una nova reunió al mes de juliol. En qualsevol cas, els acords als que s’arribi s’aplicaran a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat 2018.

Us mantindrem informats.

Secció Sindical de CCOO a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

ccoo@guixols.cat

Rapidesa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *