AFILIA’T i lluita amb nosaltres!

Encara no estàs afiliat o afiliada?

Motius per afiliar-te a CCOO:

CCOO és la nostra GARANTIA, la protecció que tenim per a que la direcció de l’empresa no ens imposi els seus interessos i decisions. Per fer complir i millorar els nostres drets recollits als convenis col•lectius, les lleis i els acords socials.

CCOO és la nostra FORÇA. Amb cada persona que s’afilia a CCOO som més i tenim més força per a negociar millors salaris i condicions de treball mitjançant els convenis col•lectius.

CCOO és el nostre SUPORT. Davant dels problemes laborals estar junts ens permet comptar amb el millor assessorament laboral i legal com a afiliats i afiliades. Estar afiliats ens ajuda a accedir a la formació professional per tal de poder millorar o trobar la nostra feina.

CCOO és la nostra PROTECCIÓ també fora de l’empresa, perquè al ser el sindicat més important del país, és també la millor garantia per a mantenir i millorar la protecció social: les pensions, la protecció per atur, els drets de les persones amb dependències, els serveis públics, transport, infraestructures…

CCOO està al nostre SERVEI, i ens permet comptar amb importants avantatges com el gabinet jurídic, la cooperativa d’habitatge, descomptes en assegurances i en gran quantitat de serveis.

AFILIA’T i lluita amb nosaltres!

Teniu informació sobre serveis a l’afiliació en el següent enllaç: http://www.ccoo.cat/fsc/aspnet/serveis_als_afiliats.aspx

Pots omplir la butlleta d’afiliació al següent enllaç: https://assegurat.ccoo.cat/AfiliacioWeb/init.do

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
CCOO@guixols.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *